Prototyping, Technology & Education

Prototyping, Technology & Education

Tech Inspiration Sessions by CreativeHubs

Business Sessions

Heeft uw bedrijf hulp nodig bij de vraag welke innovaties bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf? Of wilt u advies over welke technologie de communicatie met uw klanten verbetert? Kies dan voor CreativeHubs. Wij begeleiden u met veel enthousiasme, nieuwsgierigheid en professionaliteit bij dit proces.

U kunt direct starten met een inspiratiesessie of een maatwerk-adviestraject. Vul op deze pagina het formulier in voor een aanvraag.

INSPIRATIESESSIE
 • Een grote tafel vol originele, unieke en inspirerende technieken, zoals:
      - Augmented en Virtual Reality experiences
      - Robotica
      - Interactieve materialen (smart fabrics)
      - Drones
      - Sensoren en Internet of Things
      - Interactieve Tafelprojectie (computervision)
      - Blockchain
      - LoRa netwerk
 • Een professionele technologie-expert en trainer
 • Ontdekken, experimenteren en uitproberen

CreativeHubs werkt voor grotere events samen in het collectief Future Playground. Hierdoor is er een ruime keuze aan innovatieve technieken beschikbaar en kan goed worden voldaan aan maatwerksessies tot 400 personen, gedurende een dag of dagdeel.


INNOVATIEVE CONCEPTONTWIKKELING BEDRIJVEN

Via creatieve processen, zoals Design-Thinking, proberen organisaties grip te krijgen op nieuwe innovaties, omdat de oude, modulaire aanpak de ontwikkelingssnelheid niet meer bijhoudt. CreativeHubs hackt op conceptuele wijze organisaties, onderwijs en startups. Het doel is nieuwe technologie begrijpelijk, praktisch en betekenisvol te maken voor uw organisatie.

Heeft u advies nodig bij de vraag welke innovaties bijdragen aan de uitstraling van uw producten of bedrijf? Of wilt u advies over welke technologie de communicatie met uw klanten verbetert? Neem dan contact op met CreativeHubs. Wij begeleiden u met veel enthousiasme, nieuwsgierigheid en professionaliteit bij dit proces.

Request TechnologyCoach, EduTechTable, Hackaton or VrijMiBooost:

-- antwoord in het Nederlands is ook prima --Other questions? Send an e-mail here...

Inspiratietafel Rabobank Utrecht-Rotterdam-Mijdrecht

In samenwerking met collectief Future Playground